Over Digido

Uw Digitale kluis

Dag ordner, hallo Digido

Een map voor de zorgpolissen. Een ordner voor de inboedelverzekering. Een snelhechter voor de hypotheek. Hoe handig zou het zijn als al je financiële administratie digitaal bij elkaar staat? Hallo Digido! Digido is een slimme applicatie die je thuisadministratie bundelt en veilig in een digitale kluis bewaart. Digido geeft weer grip en overzicht op je financiën.

Deel je gegevens

De gegevens uit je Digido-kluis zijn deelbaar. Je kunt bijvoorbeeld je financieel adviseur toestemming geven om bepaalde gegevens uit je kluis in te zien. Het inscannen of opsturen van documenten hoeft niet langer. Digido spaart zo tijd uit en de adviseur kan sneller schakelen. Je blijft natuurlijk zelf altijd de eigenaar van je gegevens.

Meldingen met actiepunten

Een polis die op z’n einde loopt. Een naderende verlenging van een contract. Digido geeft meldingen wanneer het tijd wordt om bepaalde zaken te regelen. Zie Digido ook als een financiële agenda die ervoor zorgt dat je op tijd in actie komt.

Digido nieuws

Digido informeert je onafhankelijk over geldzaken. Persoonlijk financieel nieuws met actuele onderwerpen en interessante artikelen.

Je administratie indelen in categorieën

Het dashboard van Digido bestaat uit vijf verschillende clusters: Leven, Wonen, Werken, Vervoer en Gezondheid. Dat houdt je administratie lekker opgeruimd en overzichtelijk.

background
 

Al je financiële administratie
in je broekzak

Overal en altijd inloggen op je dashboard.
Tablet, laptop, smartphone, desktop.
Digido werkt op elke device.

Digido altijd bij de hand

Digido is een applicatie die door de meeste besturingssystemen en browsers optimaal ondersteund wordt.

Android

iOS

Windows Phone

OS X

Windows Phone

Web