Privacy & veiligheid

Beveiligd datacenter in Nederland

Alle gegevens staan opgeslagen op servers in beveiligde datacenters die 24 uur per dag bewaakt worden. Dit houdt in dat alleen daartoe bevoegde medewerkers van DIGIDO toegang hebben tot deze servers. Daarnaast blijven uw gegevens altijd fysiek op de DIGIDO-servers in Amsterdam.

Uitgevoerde security-audit door professionele externe partij

De veiligheid van DIGIDO wordt regelmatig succesvol getest door vooraanstaande externe partijen. Bij deze testen worden er beveiligingschecks uitgevoerd zodat de data van de DIGIDO-gebruikers zoveel mogelijk beschermd is.

Niet tevreden? Verwijder direct je data!

Het is altijd mogelijk om gegevens uit DIGIDO te verwijderen. Binnen DIGIDO kun u opdracht geven uw gegevens te verwijderen, waarmee ze ook direct worden verwijderd van de DIGIDO-servers. Daarnaast kunt u op ieder gewenst moment uw hele account verwijderen, waarmee ook uw gegevens worden verwijderd van de DIGIDO-servers.

Beveiligde verbinding (SSL)

DIGIDO maakt gebruik van een versleutelde verbinding (256-bits) om de veiligheid tussen uw computer en de DIGIDO-servers te garanderen. Op deze manier doen wij er alles aan om te voorkomen dat tijdens het gebruik van DIGIDO gevoelige informatie "af te luisteren" is. Neem bij twijfel direct contact op met support@digido.nl

Digido is alleen-lezen

Wanneer u gegevens importeert in DIGIDO, gebeurt er niets met uw gegevens. U geeft alleen toestemming om uw (geanonimiseerde) gegevens te registreren en overzichtelijk voor u te maken. Eenvoudig en simpel. De service is bestaat alleen uit het vastleggen van uw documenten en ingevoerde gegevens, waardoor misbruik voorkomen wordt. Bovendien bepaalt u met DIGIDO zelf welke gegevens er geimporteerd worden.

Veiligheid en Privacy van Gegevens

Financiële gegevens zijn persoonlijke en vertrouwelijke informatie. Daarom zijn deze goed beveiligd op bankniveau. Wanneer u gegevens importeert in DIGIDO, geeft u DIGIDO alleen toestemming om uw (geanonimiseerde) gegevens te registreren en overzichtelijk voor u te maken. Eenvoudig en simpel. De service bestaat alleen uit het vastleggen van uw documenten en ingevoerde gegevens, waardoor misbruik voorkomen wordt. DIGIDO is daardoor niet alleen simpel en eenvoudig, maar ook veilig en betrouwbaar.

Geen persoonlijke gegevens

Een geldig e-mailadres en een wachtwoord is het enige wat u nodig heeft om DIGIDO te kunnen gebruiken. U bepaalt zelf of uw gegevens in DIGIDO wilt plaatsen.

Screening medewerkers

Voor DIGIDO staat de veiligheid van de gegevens van de gebruikers voorop. Daarom hebben alle medewerkers van DIGIDO B.V. een gedragscode ondertekend waarin strenge en duidelijke regels worden gesteld met betrekking tot gedrag en de verwerking van gegevens. Deze gedragscode is op aanvraag ook voor derden in te zien. Ook hebben alle medewerkers van DIGIDO B.V. een zogenaamde "verklaring omtrent het gedrag" voor de verwerking van gegevens. Deze verklaring is niet verplicht, maar bij DIGIDO nemen we liever het zekere voor het onzekere.

background
 

Al je financiële administratie
in je broekzak

Overal en altijd inloggen op je dashboard.
Tablet, laptop, smartphone, desktop.
Digido werkt op elke device.

Digido altijd bij de hand

Digido is een applicatie die door de meeste besturingssystemen en browsers optimaal ondersteund wordt.

Android

iOS

Windows Phone

OS X

Windows Phone

Web