Veelgestelde vragen

Hoe kunnen we je helpen

Hoe veilig is Digido?

Digido is een digitale kluis met een hoog beveiligingsniveau. De standaardeisen die gelden vinden we niet genoeg en daarom schroeven we de beveiliging zo ver mogelijk op. Om waterdichte veiligheid te garanderen, laten we tests uitvoeren door externe specialisten.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Je persoonlijke informatie is en blijft van jou. Alleen jij bepaalt wat er met de gegevens gebeurt en met wie je ze deelt. Niemand kan bij je data komen zonder jouw toestemming. Ook wij niet. Jouw informatie doorverkopen aan derden doen we ook niet. En als er geld verdiend wordt met je persoonlijke data dan ben jij degene die hiervan profiteert.

Hoe kan ik met Digido aan de slag?

Je adviseur stuurt je via de mail uitnodiging voor Digido. Je vindt hierin een link om je te registreren. Nadat je bent geregistreerd kun je aan de slag. Waarschijnlijk zul je snel je weg vinden en enthousiast aan de slag gaan. Mocht je toch vragen hebben, dan kan je adviseur altijd helpen bij het inrichten van jouw Digido-map.

Mijn vraag staat hier niet bij.

Op dit moment werken we aan een uitgebreide support-pagina waar je de antwoorden vindt op al je vragen. Tot die tijd kun je je vragen stellen aan de Digido-helpdesk via support@digido.nl

background

Al je financiƫle administratie
in je broekzak

Overal en altijd inloggen op je dashboard.
Tablet, laptop, smartphone, desktop.
Digido werkt op elke device.

Digido altijd bij de hand

Digido is een applicatie die door de meeste besturingssystemen en browsers optimaal ondersteund wordt.

Android

iOS

Windows Phone

OS X

Windows Phone

Web